Nei: Neuro Emotionele Integratie

Nei: Neuro Emotionele Integratie

NEI therapie is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op een snelle manier definitief op te lossen. NEI is een samengestelde methode van het beste uit de Oosterse en Westerse geneeswijzen en is gebaseerd op principes uit onder andere psychotherapie, acupunctuur, neurowetenschappen, bio-kinesiologie, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Integra en Touch For Health. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van affirmaties, visualisaties en ademhaling.

NEI gaat ervan uit dat ziektes of klachten vaak een emotionele oorsprong hebben. Veel van je ervaringen ben je vergeten of heb je weggestopt. Je bent je er niet van bewust, maar al deze ervaringen worden wel in jouw lichaam opgeslagen en kunnen zorgen voor lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten.

Tijdens een NEI behandeling gaan we op zoek naar de oorsprong van jouw klachten en proberen we de emotie die onder jouw klacht zit op te lossen. Hierdoor kan het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam hersteld worden, kom je weer in balans en kunnen symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. 

Om de oorsprong van jouw klachten op te sporen, maken we gebruiken van een biotensor. Dit is een bio-energetisch testapparaat. Het is een heel gevoelig en nauwkeurig meetinstrument. Bij het testen van een cliënt, worden energetische trillingen en functies waargenomen en vertaald naar ‘zwak’ of ‘sterk’, als het ware een ‘ja’ of ‘nee’.

NEI therapie kan helpend zijn voor een breed scala aan klachten. Een paar herkenbare klachten waar je NEI therapie voor kunt inzetten:  boosheid, (faal)angst, zelfvertrouwen, vermoeidheid, hoofdpijn, darmklachten, slaapproblemen, allergieën, niet lekker in je vel zitten etc.

De voordelen van NEI:
-NEI werkt snel en effectief;
-NEI is een zachte methode; er wordt niet eindeloos gepraat over de problemen en ze hoeven niet opnieuw te worden beleefd;
-Met NEI kom je snel tot de kern;
-NEI activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam;
-NEI is er voor iedereen, van jong tot oud, in iedere levensfase;
-NEI kan ingezet worden bij elk probleem of ongemak;
-NEI kan prima gecombineerd worden met andere therapievormen.

Wil jij je weer helemaal vrij voelen?

Wil jij je weer helemaal vrij voelen?