Werkwijze

Werkwijze

Als je graag meer informatie wilt of je wilt een afspraak plannen, dan mag je altijd contact met me opnemen. Dit kan via het contactformulier, via what's app of je mag me bellen. Als ik op dat moment niet bereikbaar ben probeer ik je altijd dezelfde dag nog even contact met je op te nemen.

Als je wilt, kunnen we ook een korte eerste kennismaking plannen, telefonisch of via beeldbellen. Zo kunnen we samen bekijken of en hoe ik je zou kunnen helpen.

Als je een afspraak maakt, kan je aangeven dat je voor een specifieke methode komt, maar we kunnen ook samen kijken welke methode het best bij jou en jouw klachten of doelen past. Ook kan het zo zijn dat je tijdens een traject van verschillende methodes gebruik maakt, afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt.

Wanneer je voor het eerst komt, vullen we samen een intakeformulier in. We kijken dan naar jouw hulpvraag of doel, maar ook naar andere zaken die belangrijk kunnen zijn om te weten zoals jouw levenservaringen, huidige leefsituatie, leefstijl, werk, gezondheid, etc. Ik ben ook benieuwd wat je allemaal al hebt gedaan om jouw doel te bereiken en of je nog met andere soorten van behandeling of coaching bezig bent.

Het is moeilijk om van te voren in te schatten hoeveel sessies er nodig zijn. Dit hangt af van jouw klacht of doel en van de methode die we gebruiken. Na elke afspraak zullen we samen bespreken of er behoefte is aan een nieuwe afspraak en deze zo nodig inplannen.

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten, afhankelijk van jouw klacht en de behandelmethode. Bij kinderen zijn vaak kortere sessies nodig en wordt er vaak sneller resultaat behaald, waardoor er meestal minder sessies nodig zijn.

Ik vind het belangrijk om mijn cliënten goed te ondersteunen en op te volgen, daarom ben ik snel bereikbaar als je vragen hebt.
Ook 's avonds of in het weekend!

Wil jij je weer helemaal vrij voelen?

Wil jij je weer helemaal vrij voelen?