Over Mij

Over Mij

Ik ben Annemarie en ik woon met mijn man en 2 kinderen in Zandvliet. Van oorsprong Nederlandse, maar inmiddels al meer dan 20 jaar geleden voor de liefde naar België verhuisd. Ik ben al vele jaren werkzaam in Human Resources, waarbij ik mezelf de laatste jaren heb gespecialiseerd in ziekteverzuim en inzetbaarheid.

Door mijn grote interesse voor gezondheid & psyche, ben ik mezelf steeds verder gaan verdiepen in deze onderwerpen. Voeding, beweging, stress, adem, slaap; alles heeft invloed op hoe je je voelt. Door goed naar deze zaken te kijken kunnen veel problemen opgelost worden.

Stress heeft een grote invloed op onze gezondheid. Het zorgt niet alleen voor spannings- of burn-out klachten, maar kan op lange termijn zorgen voor allerlei fysieke gezondheidsklachten of ziektes. Het is daarom belangrijk om op tijd in actie te komen wanneer je lichaam signalen geeft.

Ook zaken waar je je soms helemaal niet bewust van bent, zoals onverwerkte emoties, overtuigingen of angsten kunnen een enorme invloed hebben op jouw gezondheid en levensgeluk. Door hier samen naar te kijken, is het vaak mogelijk om klachten bij de oorsprong aan te pakken en op te lossen.

Het is voor mij de uitdaging om uit te zoeken welke manier voor jou de beste is om jouw klachten op te lossen, zodat jij je weer helemaal VRIJ voelt en je leven kunt leiden zoals jij dat wilt.

Mijn Opleidingen

Mijn Opleidingen

Mijn Opleidingen

Aangesloten bij

Aangesloten bij

Wil jij je weer helemaal vrij voelen?

Wil jij je weer helemaal vrij voelen?